Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την περιαγωγή σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή των παραγγελιών, γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

1) Κατάθεση στους λογαριασμούς της εταιρίας μας

Δικαιούχος ΚΑΡΩΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε

ΕΘΝΙΚΗ

164/471050-95

IBAN : GR8001101640000016447105095

ATTICA BANK

IBAN : GR5501608980000000085043315

Εάν επιλέξετε την πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας ΚΑΡΩΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. παρακαλώ αποστείλετε την απόδειξη κατάθεσης στο fax 210 5771046 ή στο email account@e-karonis.gr

2) Πληρωμή με πιστωτική κάρτα :

Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa και Μastercard.

Κάνοντας τις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας, θα μεταφερθείτε στο site της τράπεζας, όπου σε ασφαλές περιβάλλον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα. θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρίας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι εταιρική.

Αν επιθυμείτε να εξοφλήσετε με άτοκες δόσεις χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα, βεβαιωθείτε ότι η σύμβαση με την τράπεζά σας υποστηρίζει αγορά με άτοκες δόσεις. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να ωφεληθείτε της προσφοράς άτοκων δόσεων.

3) Για κατοίκους εντός Αττικής, Πληρωμή με χρεωστική κάρτα με φορητό POS μηχάνημα, ή πιστωτικής κατά την παράδοση

Οι πελάτες που είναι κάτοικοι Αττικής (και η διανομή γίνεται με δικά μας μέσα και προσωπικό) μπορούν να εξοφλήσουν με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα κατά την παράδοση. Η εξόφληση γίνεται με φορητό POS μηχάνημα της εταιρείας μας. Σε περίπτωση προϊόντων που υπόκεινται στην πολιτική των άτοκων δόσεων αρκεί να το ζητήσουν από τους συνεργάτες μας κατά την παράδοση.

4) Πληρωμή στην έδρα της εταιρίας μας με μετρητά.