Αποστολές Προϊόντων

Α) Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε από το φυσικό κατάστημα από τις 09:00 έως τις 21:00 Δευτέρα έως Παρασκευή και 09:00 έως τις 18:00 το Σάββατο. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας πρέπει προηγουμένως να επικοινωνήσετε με το φυσικό κατάστημα.
Β) Αποστολή με δικά μας μέσα
Η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς για την εξυπηρέτηση πελατών στο Νομό Αττικής. Η χρέωση για παραδόσεις σε απόσταση 10km από το φυσικό μας κατάστημα στην οδό Ελαιών, αριθμός 54 Ίλιον Αττικής, ανά μεταφορά και ένα μόνο σημείο παράδοσης ανεξαρτήτου ποσότητας συσκευών, ορίζεται το ποσό των 15€ με ΦΠΑ. Οι συνεργάτες μας σε αυτή την περίπτωση είναι υποχρεωμένοι να είναι παρόν κατά την αποσυσκευασία του προϊόντος για την πιστοποίηση της άρτιας παραλαβής. (Για παράδοση μεγάλων λευκών οικιακών συσκευών εκτός Ισογείου και εκτός ασανσέρ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ. (κατόπιν τηλεφ. συνεννόησης).
Στις πολύ ογκώδεις συσκευές άνω των 100kg (π.χ. ψυγεία-ντουλάπες) απαιτείται γερανός για τη διαφύλαξη του προϊόντος)
Γ) Παράδοση με courier της επιλογής σας.
Η παράδοση με courier της επιλογής σας γίνεται εργάσιμες μέρες και ώρες και δεν προηγείται τηλεφωνικής επικοινωνίας. Ενημερώνουμε ότι η πάγια πολιτική των εταιριών courier είναι ότι αν δεν σας βρει στο χώρο σας αφήνει ειδοποιητήριο. Σε αυτή την περίπτωση συνεννοείστε με την courier για νέα παράδοση.
Δ) Εταιρίες μεταφορών της επιλογής σας
Οι παραλαβές από εταιρίες μεταφορών, τις οποίες πάντα επιλέγει ο πελάτης, γίνονται από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας μας καθημερινά 09:00 με 18:00 και οι παραδόσεις 09:00 με 20:00 καθημερινά κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Παραδίδουν αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού. Τα ραντεβού ενδέχεται να έχουν μέχρι και 4 ώρες απόκλιση και οφείλεται σε εξωγενής παράγοντες (κυκλοφοριακό, δυσκολία προσέγγισης προορισμού προηγούμενου πελάτη κλπ).
Ε) Πρακτορεία
Η επιλογή του πρακτορείου για τη μεταφορά των προϊόντων σας χρειάζεται καλή συνεννόηση γιατί ακολουθούν δικό τους ωράριο και ανεξάρτητη τιμολογιακή πολιτική. Για την παραλαβή της παραγγελίας σας από πρακτορείο ισχύει ότι και στην παράγραφο Α. Το κόστος προσδιορίζεται σε συνάρτηση βάρους, ποσότητας και αποστάσεως.

Σημειώνεται ότι σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις υπό Γ, Δ και Ε η courier, η εταιρεία μεταφορών ή το πρακτορείο είναι της απολύτου επιλογής σας και είστε υπεύθυνοι να λάβετε γνώση των όρων πολιτικής και χρέωσης που ο καθένας ακολουθεί.

Λόγω της τρέχουσας κατάστασης οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας
όταν πρόκειται για αποστολή με συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.